Inštrukcije matematika

Za inštrukcije matematika in fizika je Učnem centru Horizont je že dolga leta verjetno najbolj prepoznaven inštruktor, profesor z imenom Dušan, po domače Duško. Lahko bi rekli, da je počasi postal maskota Horizonta. V svojih predmetih je s svojimi razlagami v mnogih letih pomagal že neštetim dijakom. Tisti najbolj zadovoljni so celo ustvarili njegov facebook profil z imenom Dušan Horizont. Njegove učne ure so na prvem mestu nadvse poučne, snov je skrbno razložena, vsi grafi so v barvah, vse formule so pisano označene, skratka snov razloži razločno in pa tudi lično. Tisti, ki so obiskovali njegove inštrukcije matematika ali fizika so v njegov facebook profil obesili tudi nekaj zanimivih komentarjev, iz katerih bo razvidno kako lepo se imamo v Učnem centru Horizont.
Mnenja o našem profesorju se glasijo v tem smislu: Duško legenda, Duško car, Ooo naš Duško … on je pa res legenda
Komentarji o njegovih inštrukcijah pa so dijaki napisali takole:
- Duško razlaga: prav: zdele ti bom razložil vzgon… predstavljaj si čoln(pa se začne rezat k budala) potem pa pride moja 100kilogramska sestrična iz Trzina v čoln ki se nenadoma spremeni v podmornico
- Duško razlaga: Sin kvadrat x + cos kvadrat x = tvoja ocena iz matematike(1). Haha car tale naš Dušan
- Vzamemo tale iks in ga damo semle … pogledamo rešitve in se razveselimo :P
Takole torej izgledajo poučne in zabavne inštrukcije matematika in fizika.

Za inštrukcije matematika in fizika je Učnem centru Horizont je že dolga leta verjetno najbolj prepoznaven inštruktor, profesor z imenom Dušan, po domače Duško. Lahko bi rekli, da je počasi postal maskota Horizonta. V svojih predmetih je s svojimi razlagami v mnogih letih pomagal že neštetim dijakom. Tisti najbolj zadovoljni so celo ustvarili njegov facebook profil z imenom Dušan Horizont. Njegove učne ure so na prvem mestu nadvse poučne, snov je skrbno razložena, vsi grafi so v barvah, vse formule so pisano označene, skratka snov razloži razločno in pa tudi lično. Tisti, ki so obiskovali njegove inštrukcije matematika ali fizika so v njegov facebook profil obesili tudi nekaj zanimivih komentarjev, iz katerih bo razvidno kako lepo se imamo v Učnem centru Horizont.Mnenja o našem profesorju se glasijo v tem smislu: Duško legenda, Duško car, Ooo naš Duško … on je pa res legendaKomentarji o njegovih inštrukcijah pa so dijaki napisali takole:- Duško razlaga: prav: zdele ti bom razložil vzgon… predstavljaj si čoln(pa se začne rezat k budala) potem pa pride moja 100kilogramska sestrična iz Trzina v čoln ki se nenadoma spremeni v podmornico- Duško razlaga: Sin kvadrat x + cos kvadrat x = tvoja ocena iz matematike(1). Haha car tale naš Dušan- Vzamemo tale iks in ga damo semle … pogledamo rešitve in se razveselimo :P Takole torej izgledajo poučne in zabavne inštrukcije matematika in fizika.

  • Share/Bookmark

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !